Македонија
23. February 2018 - 12:14

Шехтански до Шилегов: Како што го отстрани Ќосето отстрани гo двоглавиот орел и УЧК во Чаир

Ванчо Шехтански, лидер на политичката партија ТМРО, очекува скопскиот градоначалник Петре Шилегов да постапи по одлуката од февруари 2016 и веднаш да го отстрани, како што пишува, споменикот на УЧК , кој е дивоградба во скопската населба Чаир како што го отстрани Ќосето.