Џет-Сет
18. March 2016 - 10:30

Шабан Шаулиќ пресреќен, ќе стане дедо

На пејачката Илда Шаулиќ (38) кон крајот на годината ќе и се исполни долгогодишната желба конечно да се отвари како мајка, открива магазинот Стори.

Ќерката на Шабан Шаулиќ неодамна дознала дека е бремена, а оваа вест ги израдува членовите на нејзиното семејство, посебно нејзниот татко.

Илда со сегашниот партнер кој го крие од јавноста за бременоста вели дека е во почетна фаза.

-Никога не сум говорела за мојот приватен живот, па нема ни сега, вели Илда.

Инаку Илда за своето бившо момче проговори дури кога му раскина. Причината било тоа што тој не сакал да основаат семејство.

-Имав најголема љубов, но таа помина, а сега сум среќна и благословена поради тоа што ја почувстував. Верувам дека во живото ќе имам уште љубов, но не верувам дека ќе биде толку силна и јака, рече пејачката.

Илда е многу посветена на семејството, посебно на децата од својата постара сестра Санела, Лука и Уна, кои се израдуваа што нивната тетка ќе стане мајјка.