Џет-Сет
22. August 2015 - 20:27

Северина во проблеми: Се појави видео полошо и од филмот на јахтата

Познатата пејачка Северина, која се прослави по порно снимката од сексот на јахтата, деновиве е во големи проблеми.

Во кулоарите одамна се зборува дека ѕвездата својот сегашен изглед во голема мерка им го должи на вештите раце на пластичните хирурзи, а дека во тоа има голема вистина зборува и снимката која исплива деновиве.

Имено, снимката е од 1991 година, кога Северина имала само 19 години. Облеката е во склад со тогашните трендови, ама лицето! Проценете и самите дали би ја препознале!

И песните звучат сосема, сосема поинаку од нејзиниот стил.