Џет-Сет
26. November 2015 - 11:17

Северина откри зошто го зела презимето Којиќ

Северина и Игор Којиќ во експкузивното интервју по венчавката за Стори откри зошто со променила презимето од Вучковиќ во Којиќ.

-Полека се навикнувам на новото презиме. Кога почнав да пеам, во еден текст објавија дека одамна сум го загубила презимето, а имав 21-22 години. Кога се вели Оливер или Тереза се знае за кога станува збор, така и јас одамна го изгубив презимето зошто ме знаат по името. Згодно е да се биде Којиќ, полесно се пишува и пократко е од Вучковиќ, вели Северина.