Џет-Сет
24. December 2015 - 9:00

Северина ќе полуди: Малиот Кеба бил во врска со транссексуалка?

Иако на љубовната идила во семејството Којиќ и нема крај, Северина ќе полуди кога ќе го дознае ова. Игор Којиќ, кој неодамна се ожени со Северина, имал мошне бурен живот пред неа. Игор бил во редовна врска со транссексуалката Наташа Маза.

- Тие се видени неколку пати, од седење во заедничко друштво, до седење на заедничко кафе, вечера. Потоа нивните видувања се сведуваа на вечера, па се до одење директно во апартман – вели заеднички пријател. Помеѓу заедничките пријатели нивните дружења не биле тајни, Наташа јавно зборувала дека Игор е размазен клинец, но енергичен. Последен пат се виделе две недели пред свадбата и договориле да го прекинат секој вид на комуникација поради тоа што тој стана јавна личност, па нивното тајно минато може да биде откриено – вели изворот.