Џет-Сет
21. February 2018 - 20:46

Сергеј Четковиќ конечно ја покажа сопругата

Сергеј Четковиќ веќе долги години е во брак со сопругата Кристина.

Но, за разлика од многу свои колеги него не можеме често да го видиме во јавноста заедно со сопругата.

Сепак, тие заедно се појавија на театарска претстава во Белград.

Конечно јавноста можеше да биде сведок на убавината и стилот на Кристина.