Живот
3. October 2017 - 13:31

Семејството со потресен некролог се опрости од Дона Арес, на некрологот недостасува едно име

Дона Арес почина вчера на 41. година после долга и тешка борба со ракот. Тажната вест вчера ја потресе јавноста - оние кои ја познавале, оние кои соработувале со нејзе, публиката која ја слушала нејзината музика, а секако најмногу нејзиното семејство.

Во текот на вчерашниот ден семејството објави и некролог

- Со тажни срца ги известуваме сите роднини, пријатели и комшии дека нашата драга и никогаш прежалена Колаковиќ Азра, Дона Арес, на 2.10.2017 година по долга и тешка болест на 41. година почина.

Меѓутоа она што на многумина им падна во око е дека во листата на имиња го нема името на нејзиниот сопруг, со кој покојната пејачка се разделила пред два месеци.