Живот
30. January 2017 - 21:24

Секси модел покажа како да препознаете силиконски гради!

Едно од прашањата кое постојано ги мачи мажите е дали градите на некоја девојка се природни или силикони. Руски модел, одлучи да покаже трик со кој можете веднаш да дознаете. Се што ви е потребно се два мобилни телефони.
 
Погледнете како да проверите...