Џет-Сет
10. July 2018 - 10:39

Секси фустан секси и стои: Милица Павловиќ – голо однапред, голо одзади

Српската пејачака Милица Павловиќ, со нејзините хитови, глас и препознатлива енергија ја крена  публиката на нозете уште со првите звуци на последниот по ред концерт што таа го одржа во еден клуб во Онтарио, во рамките на својата турнеја низ Канада.
 
Атрактивната пејачка се појави на сцената во фустан кој го откриваше нејзиното секси  стомаче однапред…
 
…и голиот грб одназад, па  не остави никого рамнодушен.