Живот
20. April 2017 - 20:44

Секс во живо: Погледнете како масерка му помага на фудбалерот среде натпревар

Фудбалерот на австралискиот клуб Голд Коуст санс, Брендон Матера се пожалил поради затегнување на задната ложа во текот на натпреварот против Карлтон.

На Матера помош му пружи клубската масерка...

Таа му ја виткаше и исправаше ногата, а со другата ракаа...Малку ја стискала задната ложа, а малку и ја завлекуваше под шорцот.

Матера уживаше, а потоа се врати на терен и како што велат изигра најдобар натпревар во својата кариера.

/