Живот
26. October 2017 - 12:32

Секс во текот на работно време: Државни службеници фатени во акција, им се заканува отказ/18+

Британската државна управа ја тресе скандал откако во јавноста се појави снимка на службеничка од ПИО фондот во недолични сцени и во текот на работното време.

Работничката на ПИО фондот и работник во компанијата за обезбедување би можеле да останат без работа, по инцидентот кој се случил во понеделникот во препладневните часови.

Имено, тие дошле во дворот од зградата на фондот, во делот наменет за пушачи, но кога никого немало околу, одлучиле малку да се позабавуваат. Прво почнале страсно да се бакнуваат, а потоа госпоѓата се наведна и орално го задоволуваше својот љубовник.

Меѓутоа соседите од околните станбени згради ги снимија на дело. Од компанијата за обезбедување потврдија дека се работи за нивен вработен и најавија дека ќе ги преземат „неопходните мерки“.

Од Фондот се огласија и порачаа дека против нивната службеничка ќе биде спроведена дисциплинска постапка.