Интернет
8. December 2015 - 14:45

Секојдневно користите Месинџер, но ова сигурно не сте го приметиле!

Месинџер има нова апликација која иако го користитесекој ден, сигурно не сте ја забележале.

Пратете срце од месинџер емотиконите и ќе видите што ќе се случи. Вас и примателот ќе ве преплават срца. 

Овој трик го открил Дејвид Маркус кој е задолжен за развој на Месинџерот.