Живот
2. February 2017 - 20:10

Секоја жена ги има по дома: Со ова парче облека ќе изгубите 5 килограми

Доколку сте претерале со храната и пиењето за време на јануарската сезона, претпоставуваме дека се уште не сте стигнале да се вратите во форма. Со среќа, до летото остана нешто помалку од 5 месеци и се уште имате прилика да ги изгубите преостанатите килограми. 

Во меѓувреме вашите недостатоци можете да ги скриете на следниов начин: 

foto Instagram Printscreen

Облечете холахопски со ликра ќе намалите дури 5 килограми, ова нормално можете да го правите привремено додека не ги сименете килограмите. 

foto Instagram Printscreen