Џет-Сет
22. October 2017 - 18:19

Секој маж би посакал да е на неговото место: Милјардерот во кревет легнува со жената и љубовницата и редовно имаат оргии

Наследникот на тутунското царство Траверс Кендимен Бејнон се забавува и ги провоцира фановите на Инстаграм, па така контроверзниот тајкун објави фотографија на која две негови љубовници танцуваат околу шипка.

Околу шипката се забавуваат и неговата сопруга Теша и девојката Ниша Даунс, целосно голи, додека тој ги гледа и снима од дистанца.

Секако пораките кои следуваат изразуваат восхитување на таквиот животен стил, „твојот живот е нешто за што се надевам“ е само еден од коментарите.

Пред шест години тој се ожени за многу помладата Теша, а во вилата освен тие двајца живеат и нивните четири деца и неговата девојка Ниша.

Траверс е наследник на тутинското царство и нема причина да се грижи за пари со кои очигледно се може да се купи.