Бизарно но вистинито
18. January 2016 - 12:54

Секој ден стомакот му бил се поголем: Она што го пронашле внатре е неверојатно!

Животот често знае да биде непредвидлив. Понекогаш, и повеќе од тоа и ни покажува дека природата ја игра својата игра, а луѓето може да добијат само мал збор од страна. 29-годишниот Кајден Колмен е јак, мускулест маж. Но, тој имал една тајна...
 
Пред 10 години ги отстранил гениталиите и почнал да зема хормони. Кајден, всушност е роден како жена , а на19 години се одлучил да почне да живее како маж.
 
Минал многу операции и хопрмонски терапии, полека правел совршена трансформација. За тоа време тој си нашол момче. Тие биле во среќна врска и исполнет живот. Меѓутоа, минатото на Кајден им тропнало на врата.
Кајден почнал да се здебелува и да добива ужасни болки во грбот.
 
- Еден ден му реков на момчето да ме измасира. Кога легнав на стомакот, почувствував како нешто мрда.Тогаш момето моче се пошегува со мене и рече дека треба да направам тест за бременост, изјавил Кајден.
 
Како на шега, тој направил тест, а резултатот ги шокирал и двајцата - тестот бил позитивен.
Двајцата останале без текст и никој не можел да објасни што всушност се случило, бидејќи Кајден веќе 10 години живеел како маж.
 
Сепак, докторите веруваат дека ова се случило, бидејќи тој престанал да зема хормони 6 недели, додека ги остранувал градите.