Интернет
1. July 2015 - 13:02

Сега не можеме без него - Еве како изгледаше првиот Фејсбук!

Рака на срце, ретко некој од нас може да издржи без Фејсбук. Има вистинските зависници кои поминуваат и по повеќе саати во денот на оваа друштвена мрежа, а постојат и луѓе кои помалку го користат, но барем еднаш во денот мора да проверат што е ново.

Доколку не се сеќавате, или пак сте немале свој профил тогаш, еве како изгледаше првиот Фејсбук...