Балкан
6. March 2017 - 16:38

Сега му текна: Албанскиот претседател Бујар Нишани утре ќе ги посети Албанците кои живеат во јужна Србија

Албанскиот претседател Бујан Нишани утре ќе ги посети Албанците кои живеат во Јужна Србија. Сакал лично  да провери дали  и колку се почитуваат нивните права.