Македонија
2. јуни 2016 - 8:49

Седници на собраниската Комисија за одбрана и на Законодавно-правната комисија

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Комисијата за одбрана и безбедност и Законодавно-правната комисија. 

На двете седници на дневен ред се Предлог-измените на Законот за полиција по скратена постапка во второ читање.