Македонија
12. May 2021 - 8:32

Седници на две собраниски комисии

Во Собранието на Македонија денеска седници ќе одржат Комисијата за образование, наука и спорт и Законодавно-правната комисија.

На дневен ред на двете комисии се Предлог-измените на Законот за наставници и стручни соработници во основните и средните училишта и на Законот за Бирото за развој на образованието, двата во прво читање.