Македонија
4. November 2015 - 9:04

Седница на Советот за рамномерен регионален развој

Во Владата на Република Македонија денеска ќе се одржи 15. седница на Советот за рамномерен регионален развој.

Со седницата ќе претседава вицепремиерот за економски прашања Владимир Пешевски.