Македонија
25. July 2017 - 8:57

Седница на собраниската Комисија за труд и социјална политика

Во Собранието на Република Македонија денеска продолжение на седница ќе одржи Комисијата за труд и социјална политика.

Единствената точка на дневен ред е Предлог законот за дополнување на Законот за исплата на платите во Република Македонија, поднесен од пратеници од опозицијата.