Македонија
25. February 2016 - 8:49

Седница на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците.

На дневен ред на седницата е Предлог-законот за нотаријатот, во второ читање.