Македонија
5. December 2018 - 8:25

Седница на собраниската Комисија за политички систем

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците.

На дневен ред се измените и дополнувањата на законите за извршување и за нотаријат, во второ читање.