Македонија
5. December 2017 - 9:58

Седница на собраниската Комисија за одбрана и безбедност

Во Собранието на Република Македонија за денеска е закажана седница на Комисијата за одбрана и безбедност.

Единствена останата точка на дневниот ред на оваа седница на комисијата е Предлог-закон за изменување на Законот безбедност на сообраќајот на патиштата, по скратена постапка, во второ читање.