Македонија
15. November 2018 - 9:18

Седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците.

На дневен ред на седницата се Годишен извештај за работата на Советот на јавните обвинители на Република Македонија за 2017 година и  Предлог-закон за спречување на корупцијата и судирот на интереси во прво читање.