Седеше опуштено во неговиот двор, кучето го спаси од сигурна смрт! | Сител Телевизија
Живот
4. February 2016 - 16:03

Седеше опуштено во неговиот двор, кучето го спаси од сигурна смрт!

Кучето му го спаси животот. На видеото кое се појави на Јутуб  се гледа маж од Австралија кој пуштено седи во неговиот двор во кој влегла една од најотровните змии.
 
За негова среќа, во дворот било и неговото куче кое ја приметило змијата како се движи под масата.
 
Кучето на некој начин го предупреди неговиот сопственик кој буквално скокна од столчето во истата секунда кога ја забележа змијата.