Бизарно но вистинито
23. March 2016 - 10:05

Се вселиле во нова куќа: Се разболеле, а кога откриле од што останале во шок

Мајка и ќерка имале страшна болест откако се вселиле во нова куќа. Оваа бизарна приказна од Џорџија се случила на Шерилин Вуд и нејзината 4-годишна ќерка. И двете се преселиле во нова куќа, а веднаш потоа се разболеле. Имале воспаление на белите дробови, проблем со синусите, со главата...а за се било виновно она што им растело во подрумот.

Девет месеци откако се доселиле во 2014 година, мајката и ќерката постојано имале нови здравствени проблеми, па решиле да видат што е проблемот. Дошле до шокантно откритие во една емисија. Откако викнале тим да им ја провери куќата, иако на почеторок се изгледало вообичаено и без проблеми, откако еден член на тимот кренал една плочка во подрумот открил страшна тајна.

Од долу имало таен влез по скали во скриена соба. Таа соба била натрупана со ѓубре, и целата била со црна мувла. 

По овој настан менаџерот ги ослободил од плаќање кирија.