Живот
24. May 2016 - 10:17

Се возела по пат покрај шума, а потоа се случило нешто што ќе го памети до крајот на животот

Кога се возиме со автомобил по силно невреме, ретко кога обраќаме внимание  колку што треба. Сепак, мислиме дека многумина од вас ќе го променат мислењето откако ќе го видите ова видео.

Имено, додека се возела со автомобилот низ  шумата, една жена сосема неочекувано и без никакво предупредување доживеала морничава сцена. 

Не сакаме да ви откриеме за што станува збор, мислиме дека најдобро е да го погледнете видеото и да се уверите сами...