Џет-Сет
18. јуни 2017 - 19:49

Се тресеше хотелот: Зорица го опиша првиот секс со Кемиш

Зорица Брунцлик откри дека првиот секс со Кемиш го имала поради кладба.

Пејачката признава дека веднаш паднала на шармот на хармоникашот, но во тој момент, признава дека нему му била само „цртка“.

-Кемиш и уште двајца колеги се натпреваруваат кој прв ќе ме заведе. Бев млада и тазе разведена. Лесен плен. Кемиш мислеше дека ќе удри цртка и удри навистина. Сепак остана малку подолго со мене, рече Зорица во една забавна емисија.

-Една вечер излеговме и тој ми предложи да одиме во хотел во кој имал другар на рецепција. Јас се согласив и цело време размислував: „Леле ако згрешам сега, ако не се покажам добро. Имам концерт за неколку дена, а тој треба да ми свири, вели низ смеа Зорица, додавајќи дека од нивниот секс се тресел хотелот.