Македонија
31. March 2023 - 13:03

Се судрија неколку автомобили на улица „Борис Трајковски“ во Скопје

Тешка сообраќајна несреќа се случи на улицата „Борис Трајковски“ во Скопје. Во судирот учествувале 4 возила.