Живот
23. February 2017 - 10:38

Се сомневам дека сопругот ме изневерува со мојата сестра и не знам што да правам

Со месеци сум во хаос, сите обврски ги запоставив...
 
Се сомневам дека мојата сестра има нешто со мојот сопруг. Немам цврсти докази но ете така мислам...
 
Пред една година сестра ми ме замоли да ја вработам кај маж ми во фирма. Секако јас и помогнав. Прв пат започнав да се сомневам кога ја однесе на службено патување. Потоа почна почесто да ја носи со него на службените патувања. Сето тоа на почетокот беше нормално, но започнав да се сомневам кога таа го смени односот кон мене. Чувствував дека сака да ми покаже дека има нешто со мојот маж.
 
Не му кажав ништо на мојот маж ниту пак ги проверував неговите меилови и телефон. Напната сум заради ситуацијата. Можеби претерувам наполнив 40 години и можеби ме фаќа само одредена криза. Но, навистина не знам што да правам...