Живот
17. November 2017 - 11:49

Се соблекла, па ограбувала! Гола девојка ограбувала куќи, но ова никој не го очекувал!

Полицијата во Лос Анѓелес интезивно трага по гола девојка која извршила две кражби минатиот месец.

Оваа згодна девојка е индетификувана благодарејки на сигурносните камери и во тек е потрага по неа. СЕпак, ова не е потера како и секоја друга, затоа што на потерницата прикажана во комбинација во која ги вршела кривичните дела - во кратко бикини!

Иако нејзиното име сеуште не еобелоденето, од полицијата велат дека  кражбите ги вршела на насилен начин, а притоа носела само мал костим за капење!

Оваа девојка влегувала во куќите и крадела вредни предмети, а се предпоставува дека костимот за капење како камуфлажа, затоа што во краен случај, кој би помислил на голата соседка?