Џет-Сет
25. January 2017 - 19:12

Се соблече ќерката на Миле Китиќ, сите гледаа во нејзините огромни гради

Атрактивната Елена Китиќ и натаму се одмара во Доминиканската Република, и секако редовно објавува секси слики од плажа.

Ќерката на Миле Китиќ и Марта Савиќ, никого не остави рамнодушен кога се појави во бикини...

… А мажите не знаат каде прво да гледаат, дали во нејзините огромни гради или во задникот: