Живот
13. July 2017 - 17:24

Се сликала за да го покаже фустанот - сите се згрозиле од овој одвратен детаљ!

Шелби, корисник на Твитер, со брзината на светлината успеа да го привлече вниманието на интернет заедницата, со селфито кое го објави.
 
Таа облекла убав фустан со кој сакала да се пофали, но еден детаљ не го занемарила, па луѓето веднаш го забележаа.
 
Нејзината соба е вистински хаос!
 
Облека на подот, на креветот, прозорецот, насекаде!
 
„Мислиш дека си убава, но драга, од твојата соба почнува да ми се лоши. Како можеш тука да живееш?“
 
„Нема да кажам ништо лошо за твојата соба, затоа што и мојата е исто таква. Патем, имаш убав задник“ - се дел од коментарите.