Живот
18. January 2017 - 10:48

Се шетала со својот сопруг а потоа една СМС порака и го променила цел живот

Брачен пар сакал само да прошета во населбата, кога им се случила огромна трагедиja. Имено додека се шеталe по тротоарот од улицата на нив налетал автомобил која го управувала жена која додека возела истовремено пишувала СМС порака на својот мобилен.
Давид починал на лице место додека Лесли била тешко повредена со фрактура на вратот и грбот и се здобила со голема повреда на главата. За жал некогаш во животот се случуваат и вакви работи кои не потсетуваат дека секогаш треба да бидеме внимателни.