Џет-Сет
25. November 2017 - 13:44

Се сеќавате на Ранду? Еве како изгледа денес актерот од Касандра

Неговото име е Хенри Сото, а зад себе има долгогодишна успешна кариера, кај нас е познат како Ранду. Тој е роден  на 29. мај 1961. година во Каракас во Венецуела.
 
По Касандра, снимил уште неколку серии.
 
Погледнете како изгледа денес