Џет-Сет
18. May 2016 - 20:14

Се сеќавате на малата Зона Замфирова? - Погледнете во каква убавица порасна таа

Катерина Радивојевиќ ја глумеше возрасната Зона Замфирова , но знаете која ја глумеше малата?

Имено, Јана Милосављевиќ имала само 12 години кога ја играше малата Зона Замфирова. 

Таа денеска има 27 години и се занимава со актерство. 

Погледнете во каква убавица порасна Јана.