Живот
7. јуни 2017 - 21:20

Се сеќавате на детето од Сирија за кое плачеше светот? - денес изгледа вака

Фотографијата на малото момче од Сирија по име Омран, за кое плачеше цел свет, откако тоа седеше целото во крв и прашина во болница, никогаш веќе нема да се повтори. Приказната за детето доби среќен крај. Тоа беше фотографирано како седи по напад во кој загинал неговиот брат.

Неговото семејство даде интервју за една либанска телевизија во кое вели дека детето сега е живо и здраво што се гледа и по фотографиите.