Живот
28. May 2016 - 15:58

Се сеќавате на болното девојче кое глумеше со Бата? - Денес изгледа вака!

Лекарите на малата Весна и предвидоа само уште неколку месеци живот, а тешко болното девојче отиде кај дедо си да го помине остатокот од животот. Ивана Шурдиќ која ја играше улогата на болното дете заедно со Бата Живоиновиќ, денес е вистинска убавица која студира архитектура во Фиренца. 

Погледнете како изгледа...