Џет-Сет
2. October 2015 - 16:03

Се сеќавате на бебето од "Хенговер", еве како денес изгледа!

Бебето Тејлор, Карлос и Алан се дефинитивно најсмешниот тандем во "Хенговер".
 
Детете со вика Грент и веќе не е така мал.
Кога е снимен првиот дел од овој филм Грент беше бебе. Својата улога ја повтори четири години подоцна во третиот дел од "Хенговер", каде веќе е преслатко момче.
 
Кога во 2009 година започнало снимањето, Грент играл 58% од улогата бидејќи во филмот се снимени кадри со вкупно осум бебиња. 
 
Неговата мајка Кери вели дека Грент ги обожувал актерите кои глумеле во филмот а посебно гркот Галифианакис.
- Тој го опушти Грент. Тој е дете кое секогаш анализира и е многу интелигентен. Кога ќе влезе негде се му е веднаш јасно, па беше навистина прекрасно што толку се зближија. Сега толку се радува кога ќе го види по весниците или на некој филм.