Џет-Сет
28. September 2016 - 22:16

Се самоуби Бред Пит?

Се самоуби Бред Пит? Се разбира дека не станува збор за вистината информација и покрај тоа што Пит е во лоши односи со неговата сопруга, популарната актерка Анџелина Џоли која што поднела барање за развод.

Имено на социјалните мрежи се шири информација под наслов „Се самоуби Бред Пит“, немојте никако да ја отварате ваквата информација или порака бидејќи станува збор за вирус.

Инаку, на социјалните мережи, а особено на Фејсбук се шири фотографија со ликот на популарниот актер и е потпишана со зборовите „РИП Бред Пит“.