Македонија
18. September 2019 - 18:37

Се распаѓа училиштето „Димитар Македонски” во Лисиче, во супстандардни услови учат стотици ученици

Родители на ученици во училиштето велат дека најавите за изградба на ново училиште траат цела деценија.