Живот
13. February 2017 - 23:01

Се правел важен пред девојката - Уништил изнајмено Ферари од 300 илјади долари и останал без возачка дозвола

Момче изнајмило Ферари 458 Италија и се правел важен пред својата девојка. Е сега правењето важен ќе го чини доста скапо, бидејќи ќе мора да ја плати направената штета на автомобилот, а да биде работата уште полоша тој остана и без возачката дозвола.
 
Во продолжение погледнете го видеото: