Џет-Сет
6. July 2016 - 14:39

„Се плашам, ќе ме убијат“: Потресна исповед на пејачката која беше претепана во Приштина!

Контроверзната пејачка Дуња Илиќ, отакко неодамна беше претепана во Приштина, стравува засвојот живот и не излегува од својот стан. Дуња се плаши дека ќе биде нападната, а исто така планира да се врати од Косово во Белград.
 
- Ситуацијата е непријатна и неподнослива. Ве молам, раберете ме. Не можам ништо да зборувам додека не стигнам во Белград. Ризично е , јас сум исплашена. Се плашам за својата безбедност, ќе ме убијат - тоа бил осе што кажала Дуња за српски „Курир“.
 
Инцидентната ситуација ја опишал нејзин другар...
 
- Кавгата се случила во средата вечерта. Пријател на Дуња ја повикал на забава кај негов другар. Кога стигнале таму започнале да зборуваат за Кососви и Србија, а иако Дуња одбивала, „пријателот“ инсистирал. Кога таа кажала „Косово е Србија“, момчето станало и ја претепало, а нејзиниот другар не сакал да ја одбрани.
 
Тој во продолжение објаснил дека Дуѕња ангажирала адвокат и ќе прави како што ќе и каже тој, но и дека е разочарана од луѓето кои на социјалните медиуми пишуваат дека заслужила ќотек.