Живот
19. May 2017 - 20:13

Се паркирал и завземал две места а потоа му одржале лекција за цел живот

Кога се во прашање автомобилите и паркинг местата, тогаш често се случува да добиеме вистинско чувство на омраза спрема луѓето кои погрешно се паркираат или намерно завземаат повеќе места. Таков случај бил и со ова момче но му одржале лекција што вечно ќе ја памети.