Џет-Сет
16. August 2017 - 14:56

Се ожени руски милијардер - само прстенот чини 10 милиони евра

 
Ова се нарекува венчавка на векот. Руски милијардер Алексеј Шаповалов, само за прстенот на својата избраничка, супер моделот Ксенија, даде 10 милиони евра.
 
Иако со години ја нарекува сопруга, со мајката на своите деца дури сега стапна на лудиот камен, а венчавката повеќе од луксузна.
 
Таа има прстен со дијамант од 10 милиони евра, од 70 карати.