Балкан
8. April 2016 - 21:47

Се огласи осмоничениот за убиството на Јелена - што изјави тој?

Мајката на бегалецот Небојша Ројко изјавила дека нејзиниот син се јавил дома и рекол дека тој не ја убил пејачката Јелена Крсмановиќ Марјановиќ.

- Ми се јави синот, ми рече дека нема врска со убиството на Јелена. Исто така рече дека утре самиот ќе се пријави во полиција за да објасни зошто избегал, доала мајката на момчето кое е во бегство.