Џет-Сет
14. November 2017 - 11:59

Се огласи девојката на Омер: „Елцин и Бариш се еден за друг“

Актерите, кај нас познати како Омер и Дефне, на премиерата на филмот “Време за среќа“, ставија точка на гласините за нивната наводна врска, изјавувајќи дека нема потреба ниту да се отвора оваа тема.
 
Гупсе Озај, девојката на Бариш Ардуч, која исто така дојде на премиерата на филмот, со променета боја на коса и повеќе килограми , заради улогата во серијата „Делиха 2“, даде изјава за турските медиуми.
 
„ Елцин и Бариш имаа одлична хемија во серијата. Бариш и јас веќе не се ни оптеретуваме на овие вести. Боже мој, па дури и јас мислам дека тие двајца се еден за друг. Имаат одлична хемија и се одлични глумци“, изјави Озај на премиерата на филмот.