Џет-Сет
21. April 2018 - 13:55

Се обидуваше со рака да ги скрие интимните делови, но во еден момент се занесе и сите гледаа во еден правец

Рада Манојловиќ по подолг временски период на снимање се појави во долг фустан, до под, и повторно не успеа да помине без фотографии на кои покажува повеќе отколку што сака.

Имено, Манојловиќ на снимањето блесна во долг син фустан, а шлицот и беше толку длабок што цело време се обидуваше со раце да го приджува за да не открие нешто што не треба/

По излегувањето од својот џип, што стигна, Рада се погрижи за шлицот на фустанот...

Фото: Марко Јовановиќ

Фото: А. Налбантијан

... додека позираше и внатре во студиото, исто така...

...но на бината Рада не можеше да ја смири својата енергија, па можеше да и се види буквално се!

Среќа нејзина е што е презгодна, а и едан од најпознатите млади пеајчаки, па би се рекло дека и се може.