Бизарно но вистинито
28. September 2015 - 13:55

Се обидел да убие пајак со запалка на бензинска пумпа

На една бензинска пумпа во Мичиген, еден муштерија без размислување предизвика пожар обидувајќи се да убие пајак. Надзорната камера која го сними пожарот, го забележа  инцидентот кој е за рубриката „Верувале или не“. 

На снимката се гледа човекот кој го предизвика пожарот, како стои во близина на задниот дел на автомобилот, околу кој наеднаш пламнал оган. Тој подоцна и објасни на полицијата дека само сакал да го убие пајакот со запалка. За среќа, работничката Сузан Адамс остана прибрана, го притиснала копчето за автоматско прекинување на дотокот на гориво и ги повикала пожарникарите кои набрзо пристигнале .